Loading cart contents...
Bekijk winkelmand Afrekenen
Subtotaal:

FAQ

Hoe bepaal ik de maat van een haarband?

Je kunt de maat van een haarband bepalen door je hoofd rondom de haargrens op te meten, zoals je een haarband draagt. Achter de maten bij het producten staan centimeters vermeld. Alle haarbanden zijn van stretch stof gemaakt, waardoor er speling is in de maten.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor standaard verzending betaal je:

  • Nederland: €4,00
  • België: €9,00
  • Duitsland: €9,50

De verzending binnen Nederland is gratis bij bestellingen boven € 60,-.
De verzending naar België en Duitsland is gratis bij een bestelling boven € 100,-.

Wat is de levertijd?

Studio Nieke werkt met een hele kleine voorraad, echter worden de meeste items op bestelling gemaakt. Zo blijft er nauwelijks een voorraad over en daardoor wordt er zo weinig mogelijk onnodig stof verbruikt. Omdat de haarbanden speciaal voor jou worden gemaakt, kan de levertijd hierdoor 1 tot 2 weken zijn.

Zit er een track&trace code bij mijn bestelling, waarmee ik mijn pakketje kan volgen?

Ja, alle zendingen van Studio Nieke worden voorzien van een track&trace code. Deze code wordt bijgesloten in de orderbevestiging en is terug te vinden onder ‘Mijn Account’ wanneer je een account registreert.

Wij versturen onze items in brievenbuspakketten (binnen Nederland). Dat betekent dat je niet thuis hoeft te blijven om het pakketje te ontvangen.

Mag ik een bestelling ruilen of retour sturen?

Is het item wat je besteld hebt onverhoopt niet naar wens, of ben je van gedachten veranderd en zou je toch graag een ander item willen hebben? Dan mag je een item omruilen of retour sturen.

Wanneer je een item hebt besteld welke op maat gemaakt is en dus afwijkt van de standaard maat in de webshop, kan dit niet geruild of retour gestuurd worden.

Wanneer je iets wilt ruilen of retourneren kan er contact opgenomen worden via het contactformulier of via email: nieke@studionieke.com.
Vermeld hier in je naam en het factuurnummer. Er wordt geen geld terug gegeven, maar je krijgt een tegoedbon die onbeperkt geldig is. Als je een item wilt ruilen kan je aangeven welk item je er voor in de plaats wilt ontvangen. Het nieuwe item zal naar je opgestuurd worden. verzendkosten en eventueel verschil in prijs zal verrekend worden).

Items dienen binnen 7 dagen retour gestuurd te worden. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zijn op eigen risico, wat betekend dat Studio Nieke niet verantwoordelijk is voor het zoekraken of beschadigen van retour gezonden items.

Wastips

Er wordt aangeraden om items met de hand te wassen. Mocht je er toch voor kiezen om het item in de machine te wassen, was dan op 30 graden (en eventueel in een waszakje). Drogen in de droger wordt afgeraden. Alles is handgemaakt, so handle with care!